Υπολογίστε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο

 

Υπολογίστε μόνος σας εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο, ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα, το εμβαδόν της κατοικίας σας και την περιοχή. Δείτε πόσο θα πληρώσετε τελικά το πετρέλαιο.

Υπολογιστε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και πόσο θα σας κοστίσει το πετρέλαιο

Συμπληρώστε όλα τα πεδία, για να βρείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και να δείτε ποιο είναι το ακριβές ποσό.

Ένα ηλεκτρονικό “εργαλείο” για να υπολογίσετε πόσο επίδομα θέρμανσης δικαιούστε και πόσο θα σας κοστίσει τελικά το πετρέλαιο ετοίμασε το money-money.gr.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας, την οικογενειακή σας κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα (και των δύο συζύγων), το εμβαδόν της κατοικίας σας και την αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Με το εργαλείο μπορείτε να υπολογίσετε:

Α. Το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Εμφανίζεται προσυμπληρωμένη η τιμή του 1,3 ευρώ ανά λίτρο που είναι μια ενδεικτική τιμή. Στην περιοχή όπου ζείτε, η τιμή μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη γι’ αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε όποια τιμή θέλετε

Β. Αν δικαιούστε επιστροφή φόρου καθώς και το ποσό στο οποίο θα φτάσει. Το εργαλείο λαμβάνει υπ’ όψιν τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται (εισοδηματικά, περιουσιακά, γεωγραφικά) και υπολογίζει αυτόματα το ποσό που σας αναλογεί ως επίδομα θέρμανσης.

Εάν δεν δικαιούστε επίδομα, το αντίστοιχο ποσό είναι μηδενικό.

Δείτε πώς θα συμπληρώσετε την αίτηση για το επίδομα θέρμανσης κάνοντας κλικ εδώ

Δείτε πού θα βρείτε τις φθηνότερες τιμές καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης κάνοντας κλικ εδώ

www.money-money.gr