Συνδρομητικές υπηρεσίες

Η εταιρεία  EUROPEAN TAX SYMMETRY  με πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένους συνεργάτες ο καθένας στο κλάδο του,  προσφέρει ολοκληρωμένες Λογιστικές,  Φοροτεχνικές,  Νομικές Υπηρεσίες,  Υπηρεσίες  Πληροφορικής και  Υπηρεσίες Πολιτικού Μηχανικού   σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Βλέποντας ότι σήμερα με την κρίση και την αγορά συνεχώς να έχει προβλήματα αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να υποστηρίξουμε τον  κάθε  Ιδιώτη , την κάθε επιχείρηση και επαγγελματία και να παρέχουμε ποιοτικές, αξιόπιστες και σοβαρές υπηρεσίες μέσα σε ένα κλίμα που συνεχώς οι νόμοι αλλάζουν και ο καθένας πρέπει να είναι ενήμερος.

Για   το λόγο  αυτό  δημιουργήσαμε  Πακέτα  παροχών  για κάθε  ενδιαφερόμενο, Ιδιώτη,  Ελεύθερο Επαγγελματία  και Επιχείρηση, όπου  με  ένα  συμβολικό  ποσό   προσφέρουμε   εντελώς   δωρεάν  κάποιες  παροχές  που ο καθένας   χρειάζεται   στη σημερινή  εποχή.

 

  • Φοροτεχνικοί που  στόχος  μας  είναι  να  βοηθήσουμε   όσο το δυνατόν  περισσότερους  ανθρώπους   ώστε  να  προετοιμαστούν  όσο το δυνατόν  καλύτερα  για να αντιμετωπίζουν  τις  συνεχείς  αλλαγές   στην Φορολογία  και  να  προετοιμαστούν  για  να  αποφεύγουν να πληρώνουν  υπέρογκους   φόρους   κάθε  φορά  που αλλάζει  κάποιος   Νόμος.
  • Προετοιμασία  φορολογικής  δήλωσης και τρόποι  κάλυψης  των τεκμηρίων,  προετοιμασία  επιτηδευματιών  και επιχειρήσεων  για  κλείσιμο  χρονιάς,
  • Συμβουλές  από  Νομικούς   για  προστασία  περιουσίας  από κατασχέσεις, πως  να  κερδίσετε   την καλύτερη  ρύθμιση   για τις  οφειλές  που τυχόν έχετε, συμβουλές  για  επαφή  με τις  Τράπεζες  και κάθε  νομική  συμβουλή που θα θέλατε.
  • Από  τους  Μηχανικούς μας  συμβουλές   για τακτοποίηση αυθαιρέτων,  νομιμοποιήσεις  χώρων ή  κτηρίων και  οτιδήποτε συμβουλή  και απορία  που  έχετε.
  • Ειδικοί στις  νέες τεχνολογίες συμβουλές  για  το πώς   θα  στήσετε   την δικής  ιστοσελίδα,  το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, τι  μηχανήματα   χρειάζεστε  και οτιδήποτε  σας  απασχολεί γύρω  από το Ιντερνετ  και  τους  Υπολογιστές.

Με   κάθε  συνδρομή   ανάλογα   με  το Πακέτο Παροχών  που θα  επιλέξει  κάποιος μπορεί   είτε  με  email   στο   info@tax-symmetry.gr  ή   στο   email  taxsymmetry@gmail.com  , είτε   τηλεφωνικά   στο 6937149888, είτε  στο Φαξ 210-6511421, μπορεί  να  θέτει τα  ερωτήματα  του   και  θα  δίνουμε   λύση  σε  κάθε  απορία   και πρόβλημα  σας..

Με  κάθε  Πακέτο Παροχών   που θα  επιλέξει   κάποιος   θα  του παρέχουμε  και  Δώρο  όπως   φαίνεται   και στους Πίνακες  Παροχών.
Έχουμε   Πακέτα  Παροχών  για   Ιδιώτες,  για   Ελεύθερους Επαγγελματίες  και Επιχειρήσεις.

Η συνδρομή   μπορεί να γίνεται   είτε με κατάθεση  στο Τραπεζικό Λογαριασμό  της ALPHA BANK   με  αριθμό  GR69 0140 1750 1750 0210 1043865είτε   με  Πιστωτική  Καρτα.

Με   την   συμπλήρωση   των στοιχείων   που  απαιτούνται   και με την κατάθεση  ανάλογα  το Πακέτο Παροχών που θα επιλέξει  ο καθένας   θα  παίρνεται   ένα  μοναδικό  κωδικό   που με  αυτό  τον  Κωδικό και με το   ονοματεπώνυμό σας   θα  μπορείτε  να  θέτετε  τα ερωτήματα  και τις  απορίες σας..

Από την έναρξη της συνεργασίας μας και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής, φέρουμε την υποχρέωση διατήρησης μυστικότητας, σε σχέση με τα δεδομένα που λάβαμε γνώση.
Δεν είναι επιτρεπτή η οποιαδήποτε ανακοίνωση ή με οποιοδήποτε τρόπο δημοσίευση στοιχείων και πληροφοριών που αφορούν την παροχή υπηρεσιών,Και  τα  προσωπικά  δεδομένα των μελών / χρηστών χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση του πελάτη.

Ευχαριστούμε   και  ευχόμαστε  καλή  συνεργασία
Η ομάδα   του  EUROPEAN TAX SYMMETRY .